En midsommarnattsdröm

Och så kom den lika fort som den passerade, den bästa midsommaren so far! Med jättehärliga människor firades midsommaren ute i skärgården på ön Korsö där vi hann med att både bada, fiska, dansa runt midsommarstången, tälta och grillmysa vid vattnet. 
Här nedan följer blott ett axplock av bilderna:


Det började med att dessa två filurer hittade hit

Sen anlände resten av hela gänget...

glada va dem också

...och mycket packning blev det

Sen bar det av mot midsommarstången

...och då måste man såklart ha blommor till blomkransar



För en gångs skull var jag i tid och med råge dessutom...
...men tur var det för  då fick vi lära oss hur man gör en midsommarstång

och leka massa lekar...*Björnen sover



Vissa var lite mer trötta efter allt lunchande



Några gjorde kransar





Sen började det dra sig mot middagstid och och medan vissa satte upp tälten slet resten vid grillningen x)

Potatispassarna...Hard work or hardly working?

Festen är ju alltid i köket så Carro inställde sig med gitarr o allt xd

Efter middagen så blev det grillkväll på några klippor vid vattnet ända till soluppången(nästan) och snipp snapp slut så var sagan slut.

Ett stort tack till
Alla grymma människor som var med
Trubaduren Micke
Matpersonalen
Kapten Sahlin för planering av logistik och livsmedel


Med vänliga hälsningar

The Sandwich

förlåt!förlåt!förlåt!

Nu har jag inte uppdaterat bloggen på gud vet hur lång tid och det var verkligen inte min avsikt! Jag hoppas ni kan ha överseende med detta och förlåta mitt hemska beteende...yada yada yada´

Haha bullshit eller vad! ;)
Däremot kanske ni inom en snar framtid få se hurdan midsommar firades (Den bästa midsommmaren hittills =D) samt vart jag hållit hus de senaste veckorna.

Er tillgivne

The Sandwich
 


Jag vill ha 7 träningar i veckan som är 24 timmar långa.

För första gången i mitt liv har jag upptäckt vad oåterkallelig kärlek är. Jag älskar derbyn. Jag älskar dess människor. Aldrig älskat så förr. Aldrig saknat något så extremt som dessa nästan derbylösa sommardar. Jag vill ha hösten nu. Alla bouter som väntar då. I Malmö, England, Amsterdam...

 

Kan man inte sova tills dess? Sova bort hela frickinimig sommaren. För att återgå till min kärlek. För den här kärleken är så ärlig och sveklös.

 

Jag trodde inte det var möjligt. Skit i allt, screwa upp det för mig, låt allt gå åt helvete bara jag får ha kvar derbyn. Då gör det ingenting. För där i kan jag börja ett helt nytt liv. Dem är min familj. Mina systrar.

 

 

MousetrapperMary.



Shit. Måste skärpa mig.

Detta skriver jag som ett löfte till mig själv. När juli är över lovar jag att sluta äta onyttigheter (på veckodagar, jag ska blu sund again). Sommarlovet, speciellt juli, har fått mig att äta något (lass) onyttigt VARJE dag! It's sick. Men jag lovar att sluta i augusti. Omg. Min lever kan inte må bra... Snälla säg att ni är fler??
Yeah.. it's killing me..
The Sandbitch.

Jag kan höra med min fot (som jag för övrigt har en tröja på).

Inte uppdaterat på länge. Dock haft måna inlägg på gång - slutar med att dem aldrig blir hela och postas.

Förra veckan var en av dem bästa veckorna i mitt liv. For real. Det kändes som om den gamla Maryn infann sig. Hon som sket i det ytliga. Hon som den förbannade hjärnan lät vara ifred, sig själv.

Jag befann mig på Derbyveckan på Gotland med en mängd fantastiska spelare och människor. Förutom att träningarna och utomhusrullet var.. det finns inte ord för att beskriva något som är mer än perfekt. Så är människorna (verkligen hela bunten!) något extra, beyond något jag någonsin varit med om. Vi är alla pusselbitar som passar med varandra.

Jag menar alla är enskilda individer som vet vad som betyder något här i livet och vad som inte gör det. Feminister med starka åsikter och hår i armhålorna (om jag var så modig). Sunda värderingar. Vegetarianer. Livsnjutare. Passionerade pratmänniskor som inte böjer sig för tabubelagda ämnen. Jag kan fortsätta i evigheter men jag låter det tala för sig själv.

För övrigt är Dolly Partons låt Joshua min nya favoritlåt och filmen Burlesque sög med versaler.



//MousetrapperM.

RSS 2.0