Det är ju fan helt SJUKT/LÄSKIGT&UNDERBART!!!

Imorgon...paus för effekt...IMORGON TAR JAG FU***** STUDENTEN! Vad händer!? Nyss satt jag ju tillsammans med skarpnäck-pojkarna i aulan och fick veta vilket klassrum som "NV1D" skulle samlas i. Sedan det ögonblicket har tydligen hela 3 år passerat för mina ögon. Unbelievable! Anledningen till varför det gått så fort är väll antagligen eftersom att de vart de bästaste åren i mitt liv^^hittills! Så vad ska komma härnäst? Det ger sig ;) "Life is like a mirror, if you frown at it, it frowns back. If you smile, it returns the greeting" 


Här kommer lite bilder från åren, det finns defintivt fler men det här var de jag hitta just nu.

När armbrytning inte fungerade för att höja betygen...


...fick vi som natureliten anpassa oss




Einstein wannabe


Vi har vart i Romme-alpin


och ätit frukost på lektionerna för att vara säkra på att komma tid ;)


"When pigs fly!"






Pluggning a la Tobbsson


Vi har vart på prao och stängslat in får




Fader William gone badass



Ladyboy nr1

Med vänliga hälsningar

The Sandwich



Vi vann!

Med 97 - 14 slog vi Kallio Rolling Rainbows (B-team)

Medan våra fina kompanjoner slog dem med 146 - 40 (A-team)

 

Med det blev vi i B-teamet rankade 23 i Europa (av 61 lag, på vår första match liksom!) och A-teamet 5:a (med fyra officiella, internationella matcher played). Det är grymt!

 

Jag bjuder på en segerbild i omklädningsrummet:

Stay cool innan bouten:

 

//MousetrapperMary.


Ångestångestångest.

Idag (eller vadå idag? alla dagar denna stressladdade månad) är en sådan dag då jag vill stanna inne, inne i min trygghetszon - alltså mitt hem. Inte längre bort än trädgården. Och jag har grov ångest. Inför bouten på lördag. Inför (den åh så hyllade) studenten på tisdag.

 

Jag fattar INTE varför den är så frikkin i mig omrörd. Så hysteriskt. Att jag själv håller på att bli just det, hysterisk. Jag har aldrig riktigt uppskattat studenten som högtid. Aldrig riktigt brytt mig (ingen avslutning nu när jag tänker tillbaka). Aldrig fattat vad alla babblar om och varför den planeras till punkt och pricka, studenten alltså (jag binder en ed på att tisdagen (då jag och W tar studenten) är på tok mycket viktigare för min Moder Jord och Lena - Williams moder)

 

För alltså.. jag har mest bara ångest. Alla (ta det med en nypa salt, inte Nv3d såklart, typ) på KGY har bidragit till att jag känner mig ful och tjock. Men typ bara när jag är där eller varit där, eller ska dit. Självkänslan och självförtroendet står stadigt på noll (NOT, minus femhundratusen(ton)). För att inte tala om fukkade garderoben om mornarna, fan vad den ska vara JOBBIG!!!!

 

Som ni märker är jag ett NERVVRAK med PANIK. Villintevillintevillinte. Fan att jag inte köpte en vit klänning som alla andra. Fan att jag inte äter sallad som alla andra. Fan att Derbyn ger mig enorma ben (muskler.. men det ses dock inte som kvinnligt i detta mallplacerande samhälle) och en brutal strävan efter MER mat. Fet mat. Mmmm.

 

Plågad. Om det är varmt och fuktigt på studentdagen, DÖR jag.

 

Peace out

Nej vad fel det där blev.

Tja.

Mary.


Vad fan har du gjort med vår blogg Barkus!?

Barkus, det går inte att göra styckesindelning (SKITENERVERANDE) på bloggen av någon anledning. Vad har du petat på? (ta inte mitt pmsande på allt för stort allvar, jag tycker om dig annars).
Malin, du är ju proffs, varför drar sig styckesindelningarna tillbaka? (nu har jag bara gjort en hevla massa mellanslag)

Ja, ni kanske är trötta på mitt "feministsnack"...

... men jag anser att det här berör oss alla. Och speciellt vi kvinnor borde stå upp lite extra och sätta stopp för skiten som säjls i våra allmänna icor, willysar, coopisar och hemköpisar!
Jag kopierar Amanda Schulmans inlägg rakt av (hoppas det är okej) (men jag kunde inte ha sagt det bättre själv):

Alex hade köpt tidningen Slitz för att hans radioshow. Jag tänkte att det skulle vara intressant läsning, likaväl som jag ibland köper Vecko-Revyn för att se vad de unga har för sig tänkte jag att jag skulle se vad killarna ute i landet gör.

Jag har inte ord för min vrede efter att ha läst den här skit-tidningen. Jag trodde att även de hade kommit längre, blivit lite mer moderna och börjat behandla tjejer med respekt, men när jag läser allt som står i den där tidningen inser jag att vi inte kommit någonstans. Så länge en sådan tidning för säljas i en vanlig affär så är våra döttrar underlägsna. Låt mig guida er genom tidningen.



Här avslöjar de hur vi tjejer egentligen ser ut under allt fusk. De menar att vi lurar dem genom att gömma celluliter och bristningar och hängande rumpa. En tio-poängare är alltså egentligen en fyra. Men vi är ändå värda att ligga med – för kvällen.
Det här är efter-texten på tjejens utseende med allt fusk:



Här är Linda, hon har en fantastisk kropp, även om hon äter chips och godis. Det är så hon blir presenterad.




Med den här artikeln säger de att Sex and the city har förstört oss eftersom vi har fått bättre självförtroende och blivit egoister.




Och sist men inte minst, några äckliga Slitz-arbetare har rest till Boden och kollar liggpotentialen bland tjejerna. De menar på att om man bara är kille och talar någon annan dialekt än norrländska så får man garanterat ligga.

Jag har inte ord. Jag mår bara illa. Det går inte ens att skriva något intelligent om detta – det är för dumt.

Men det jag kan skriva är att jag inte går med på att män skriver om oss på det viset. Hur ska vi göra med det här egentligen. Har vi bloggare någon makt? Kan vi inte starta en bojkottning av den här tidningen? Både tjejer och killar. Skriv ner den med långa långa inlägg och låt dem skämmas som köper denna tidning en gång till.

 

Ja, nu mår jag också hevligt illa. Så illa att jag inte pallar trycka ned några egna ord på tangenterna. Så himla dåligt.

//M(aria)


Shake your hips to the revolution.

Tjoflöjt i huset!
Trevliga dar de här. Dissar alla måsten. Smakar på livet (försöker, dock har samhället och alla normer satt djupa spår i mig som verkar bli svåra att sopa bort).
Idag när jag satt på tunnelbanan på väg till fina STRD fick jag panik när mitt minne talade om för mig att det är match om en vecka. EN fudging vecka! Min allra första match. Jag kommer (beroende på lite olika faktorer) antingen dö, kissa på mig, tvåa på mig eller typ explodera i panikens hetta. Vilken är bäst egentligen? Om man får välja liksom?
Puss på er.
MousetrapperMary.

RSS 2.0