I am a champion

Oh skulle just nu verkligen inte banga på en till sovmorgon!! Pallar verkligen inte :P är dessutom förkyld och har någon sorts djävulsk hosta^^ men men... jag e inte bitter!

Blev åtminstone lite mer taggad efter att sett den här videon:



Taggad som en igelkott! RAWR!

// The Sandwich

Ingenting är omöjligt!











För er som inte orkar skumma igenom texten så står det i andra stycket "Vi söker just 1-3 nya dansare..."
Fyfan va coolt det hade vart att komma med där! Harlem hotshots är the best of the best inom lindy hop (swingdans).

//The Sandwich


Home sweeeeeeeeeeeeeeet home!

Äntligen hemma! Ytterliggare 11 dagar avklarade vilket betyder att 7 av 12 veckor också är avklarade =) Imorn måste jag dessutom söka tjänst om jag vill fortsätta... får se hur det blir. Helgen ska iallafall bli extremt chill med mkt kul, vila och öl.
// The Sandwich


Jag vet att hata är ett starkt ord.

nä.


Kärlek.

//MousetrapperMary.

"Blod,Svett och Bajs"

Och helt plötsligt har, utan ett enda blogginlägg för den delen, halva GMU:n passerat^^ Shiet va fort det går! Hunnit med sjukt mycket har vi också. Efter 5 veckors städande, marcherande, men även lite roliga grejer oxå så återstår nu den roligaste delen. Fältdygn och pangande i skogen. Träningen har vart ganska hård men förvånansvärt lätt jämfört med vad jag förväntade mig. (joggingrundorna med Maria innan mönstringen lönade sig rejält).

För övrigt var jag på Håkan Hellström i fredags me "Kärrtorp-gänget", ganska sugiga platser med onödigt långa personer framför. (man borde stå i längdordning på konserter). Däremot är ju Håkan alltid bra så det vägde upp ;) Därefter var vi på barjakt på söder vilket slutade med att jag spelade "Great Balls of Fire" - Jerry Lee Lewis på barens piano. Den sista ölen tog kanske slut lite för fort... Applåder fick jag iallafall, både  från Kärrtorparna och några random turister.

Månadens lärdom: PERMISSION är bland det bästa som finns!




//The Sandwich


Och så var den bästa helgen i mitt liv över.

Jag pratar givetvis om Battle of Nordic Light. Eftersom jag nu inte har all tid jag önskar att jag hade (essä som ska vara inlämnad fredag, träning hela veckan plus jobb gör det svårt för mig just nu) ska jag fatta mig kort (utförligare inlägg ska skrivas senare).
Kortfattat:
Vi anlände till Malmö fredagen den andra september och checkade in på hotell Ibis. Gick och mumsade indiskt och drack öl på Ölkaféet Möllan (nej, jag dricker inte öl, men det fanns Pepsi Max!).
Lördag: Stor frukost med våfflor - klockan 15.00 match mot Helsingfors; trodde att vi skulle sopa mattan med dem när vi såg hur små dem var men ack så fel vi hade, fick storstryk. Sörjde lite men bestämde oss för att förlusten skulle göra oss starkare inför morgondagens match mot Köpenhamn. Gick och åt billig och god falafel (falafelrullar är sjukt billiga i Malmö, och avsevärt godare än i Stockholm) för att sedan släpa oss hem tidigt och sova.
Söndag: Lite mindre frukost (var sjukt nervös och hade sovit oroligt hela natten, vaknade genomsvettig tre gånger) och lite mer orolig stämning bland oss. Taktiksnack. Fokus. Stötte innan matchen på några lagspelare från Köpenhamn och blev illa till mods när jag äntligen fick se dem på nära håll - stora muskelpaket är bara förnamnet. Åt kexchoklad i panik. Match klockan 13.00. Otroligt jämn match. Men gissa vad?! Segern blev vår! 149-137 slutade det.
Minns ni att jag någon gång för länge sedan (typ våras) berättade om min idol inom derby? Hon spelar i Köpenhamns lag och jag fick äran att möta henne. Det var fantastiskt. Så jävla snygg. Och grym.
Efterfest söndag kväll/natt - vilt blev det och vårt plan avgick från Malmös flygplats klockan sju på morgonen (!). Förstörd hela måndagen.
Vacker helg. Längtar som tusan tillbaka.
Nu bör jag snarast dammsuga för att sedan rusa till träningen.
(Fan, varför kan man inte sno bilder från facebook längre?!)
//MousetrapperM.

RSS 2.0